Mit navn er Kristina Strøm-Hune og jeg åbnede Nørregade sandwich d. 12. December 2016 

Jeg er uddannet fængselsbetjent og har været ansat i Statsfængslet Vridsløselille i 20 år. Jeg har en del år gået med drømmen om at åbne mit eget, og da min moster er indehaver af Dællekatessen i Grønnegade, Kbh. og min niece er indehaver af Sandwichpigen i Skindergade Kbh. var det nærliggende at det skulle være sandwichbranchen :)

Det er både hårdt og spændende at starte op fra bunden, især når alt man gør, er nyt og aldrig prøvet før, men med kæmpe hjælp og opbakning fra min nære familie og venner, er det gået over al forventning.

Det vigtigste hos Nørregade Sandwich, er kvalitet og atmosfære. Maden skal være i top og man skal føle sig velkommen når man træder ind i butikken. Der bliver kun brugt de bedste råvarer, og alt er lavet fra bunden. Både sandwich og salater bliver lavet mens du venter, så det er altid frisk og lige til at sætte tænderne i. Samtidig kærer vi meget om naturen og derfor er al vores emballage bæredygtig. Dvs. at det er let nedbrydeligt og skånsomt for miljøet. Vores betjening er venlig og imødekommende, og vi har aldrig for travlt til en snak over disken.

Kig forbi og bedøm selv kvaliteten af vores mad - vi glæder os til at se dig <3